Denne fiskeretten smaker mye.
Er du skeptisk til fisk er dette retten for deg.
Pure’:
250 gram frosne erter
1 liten brokkoli
2 ss meierismør
salt og pepper
Topping:
1 pk spekeskinke
40 g pinjekjerner
1 fedd hvitløk
1 ss olje
pepper
1 ts chili
Fersk gressløk
4-5 stykker med torsk
Kok opp erter og brokkoli til
de er møre.(ca 5-10 min)
Ha i 2 ss meierismør og la
det smelte under lokk. Mos deretter med en stavmikser til pure’en blir
fløyelsaktig. Tilsett salt og pepper etter behov.
Klipp spekeskinken i passe
biter. Kutt et hvitløksfedd og chili smått.
La dette steke på forholdsvis
høy varme i noen minutter. Tilsett pinjekjerner mot slutten.
Bak torsken som er dekket av
litt salt og pepper på 180 grader i ca 16 min.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar