onsdag 8. april 2015

Torsk med mye smak!



Denne fiskeretten smaker mye. Er du skeptisk til fisk er dette retten for deg.



Pure’:
250 gram frosne erter
1 liten brokkoli
2 ss meierismør
salt og pepper

Topping:
1 pk spekeskinke
40 g pinjekjerner
1 fedd hvitløk
1 ss olje

pepper
1 ts chili
Fersk gressløk

4-5 stykker med torsk

Kok opp erter og brokkoli til de er møre.(ca 5-10 min)
Ha i 2 ss meierismør og la det smelte under lokk. Mos deretter med en stavmikser til pure’en blir fløyelsaktig. Tilsett salt og pepper etter behov.

Klipp spekeskinken i passe biter. Kutt et hvitløksfedd og chili smått.
La dette steke på forholdsvis høy varme i noen minutter. Tilsett pinjekjerner mot slutten.

Bak torsken som er dekket av litt salt og pepper på 180 grader i ca 16 min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar