mandag 18. mai 2015

Livsstil i Balanse


Vårt første foredrag sammen! 
Vi ble inviterte av Frisklivssentralene på Jæren; Time, Hå, Klepp og Gjesdal til å holde et foredrag om livsstil til deres deltakere.
Både meg og Maggi er godt kjent med å holde foredrag hver for oss, men å gjøre det sammen var nytt og utrolig gøy. Maggis reise kombinert med mitt perspektiv fra hennes historie og den rent faglige "oppskriften" var en fin kombinasjon. Selv sleit jeg til tider med å ikke grine, og lo mye - Maggi har en uhøytidelig formidlerevne men en særdeles rørende historie om hvordan gode valg over tid kan endre livet på en måte man ikke kan forestille seg på forhånd. 

Det er det vi begge brenner for - #denfølelsen, #denstyrken "#denlivsgleden
- gjennom matgleder med mening og et liv i balanse. 
Plakaten for foredraget - grovt om hva vi gikk gjennom
Her er Maggien klar, og litt spent, Hennes historie er naken og sårbar, men så lett å kjenne igjen og bli inspirert av.


Boken kommer ikke før september (vi er i siste innspurt nå faktisk - alt klar før sommeren). 
Men både nå og hele høsten er vi klar for flere slike oppdrag. For å inspirere og motivere til endring som garantert påvirker livskvalitet. 

Nettbutikken vår har vært sykemeldt, så den er ikke helt pigg. Bestill gjerne boken her, eller send en mail til helene@livskraft.as 
Vi har allerede solgt en god del på forhånd, og har naturligvis god tro på at de "rives ut av hyllene" i september, så sikre deg den idag :)
- perfekt julegave!


Og sånn i innspurten - hvilke verktøy synes dere er nyttige? Hva ønsker dere å vite mer om i boken vår? Hvilke oppskrifter trenger dere mer av?
Per idag ligger det klar over 100 oppskrifter med bilder og en rekke tekster - men vi er ikke ferdig før boken går i trykken, så kom gjerne med innspill :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar